planificació execució seguiment

ens encarregarem de supervisar tot el procés de construcció per assegurar el correcte desenvolupament de l'obra

Com a responsables de l'execució de l'obra formem part de la direcció facultativa, assumint la direcció general de l'obra controlant que tot s'executi qualitativa i quantitativament segons el projecte redactat.

Un factor determinant de la nostra experència és la relació familiar directa amb l'empresa de construcció Teixidó Garrell SL, amb més de 50 anys d'experiència en l'àmbit de construccions, rehabilitacions i especialitzats en la restauració de Patrimoni Arquitectònic. En son exemples la restauració del Monestir de Poblet, el Celler de l'Espluga de Francolí conegut com la Catedral del Vi i alguns d'altres de la Conca de Barberà, el cimbori de la Catedral de Tarragona, part del Monestir de Vallbona de les Monges i nombroses esglésies de la Conca i l'Alta Camp, com les de l'Espluga de Francolí, Santa Maria de Montblanc i l'església de Forès.

L'empresa amb qui hem treballat estretament, ha suposat la llavor de la nostra experiència. Ens ha permès formar-nos i exel·lir en l'execució de l'obra, tant en rehabilitacions i restauracions de cases antigues i de patrimoni arquitectònic com d en obra nova.

Contacta'ns